Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 436g1398kcal116.8g0g104.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]87g295kcal10.5g0g32.3g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia62g94kcal10.6g0g5.6g0g
Juusto, mozzarella 37g98kcal7g0g7.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g3891kcal300.4g4.2g307g0.4g
Valittu annoskoko670g1946kcal150.2g2.1g153.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna335g973kcal75.1g1.1g76.8g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588