Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 524g1678kcal140.2g0g125.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]105g353kcal12.6g0g38.7g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia75g112kcal12.7g0g6.7g0g
Juusto, mozzarella 45g117kcal8.3g0g9.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g4670kcal360.2g5g368.2g0.6g
Valittu annoskoko804g2335kcal180.1g2.5g184.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna402g1168kcal90.1g1.3g92.1g0.2g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588