Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 611g1958kcal163.5g0g146.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]122g412kcal14.7g0g45.2g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia87g131kcal14.8g0g7.9g0g
Juusto, mozzarella 52g137kcal9.7g0g10.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g5448kcal420.2g5.8g429.8g0.6g
Valittu annoskoko938g2724kcal210.1g2.9g214.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna469g1362kcal105.1g1.5g107.5g0.2g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588