Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g400g140kcal4g26g2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 300g962kcal80.3g0g71.8g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g160g560kcal28.8g94.4g6.2g9.6g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g160g256kcal1.3g9.6g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2168g3870kcal230.4g266.2g208.2g21.4g
Valittu annoskoko1084g1935kcal115.2g133.1g104.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna542g967kcal57.6g66.6g52.1g5.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720