Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g600g210kcal6g39g3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 450g1442kcal120.5g0g107.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g240g840kcal43.2g141.6g9.4g14.4g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g240g384kcal1.9g14.4g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3252g5804kcal345.6g399.2g312.6g32g
Valittu annoskoko1626g2902kcal172.8g199.6g156.3g16g
Annoskoko puolitettuna813g1451kcal86.4g99.8g78.2g8g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720