Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g700g245kcal7g45.5g3.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 525g1683kcal140.5g0g125.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g280g980kcal50.4g165.2g10.9g16.8g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g280g448kcal2.2g16.8g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3794g6772kcal403.2g465.8g364.6g37.4g
Valittu annoskoko1897g3386kcal201.6g232.9g182.3g18.7g
Annoskoko puolitettuna949g1693kcal100.8g116.5g91.2g9.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720