Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g900g315kcal9g58.5g4.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 675g2163kcal180.7g0g161.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g360g1260kcal64.8g212.4g14g21.6g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g360g576kcal2.9g21.6g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4878g8707kcal518.6g598.8g468.8g48g
Valittu annoskoko2439g4353kcal259.3g299.4g234.4g24g
Annoskoko puolitettuna1220g2177kcal129.7g149.7g117.2g12g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720