Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g100g35kcal1g6.5g0.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g240kcal20.1g0g18g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g40g140kcal7.2g23.6g1.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g40g64kcal0.3g2.4g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g967kcal57.6g66.6g52.2g5.4g
Valittu annoskoko271g484kcal28.8g33.3g26.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna136g242kcal14.4g16.7g13.1g1.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720