Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 750g2404kcal200.8g0g179.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g400g1400kcal72g236g15.6g24g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g400g640kcal3.2g24g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g9674kcal576.2g665.4g521g53.4g
Valittu annoskoko2710g4837kcal288.1g332.7g260.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna1355g2419kcal144.1g166.4g130.3g13.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720