Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g200g70kcal2g13g1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g481kcal40.2g0g35.9g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g80g280kcal14.4g47.2g3.1g4.8g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g80g128kcal0.6g4.8g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g1935kcal115.2g133g104.2g10.6g
Valittu annoskoko542g967kcal57.6g66.5g52.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna271g484kcal28.8g33.3g26.1g2.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720