Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.3g1.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 188g601kcal50.2g0g44.9g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g100g350kcal18g59g3.9g6g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g100g160kcal0.8g6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g2419kcal144g166.4g130.4g13.4g
Valittu annoskoko678g1209kcal72g83.2g65.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna339g605kcal36g41.6g32.6g3.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720