Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g300g105kcal3g19.5g1.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g721kcal60.2g0g53.9g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g120g420kcal21.6g70.8g4.7g7.2g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g120g192kcal1g7.2g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1626g2902kcal172.8g199.6g156.4g16g
Valittu annoskoko813g1451kcal86.4g99.8g78.2g8g
Annoskoko puolitettuna407g726kcal43.2g49.9g39.1g4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720