Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka874g743kcal157.3g0g11.4g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g79g24kcal0g7.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1154kcal7g10.5g122.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g3842kcal328.6g36.8g267.4g0g
Valittu annoskoko1302g1921kcal164.3g18.4g133.7g0g
Annoskoko puolitettuna651g961kcal82.2g9.2g66.9g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232850