Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka999g849kcal179.8g0g13g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g90g28kcal0g9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1319kcal8g12g139.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g4391kcal375.6g42g305.6g0g
Valittu annoskoko1488g2196kcal187.8g21g152.8g0g
Annoskoko puolitettuna744g1098kcal93.9g10.5g76.4g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232850