Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1124g955kcal202.2g0g14.6g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g101g31kcal0g10.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 449g1484kcal9g13.5g157.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g4940kcal422.4g47.2g343.8g0g
Valittu annoskoko1674g2470kcal211.2g23.6g171.9g0g
Annoskoko puolitettuna837g1235kcal105.6g11.8g86g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232850