Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3529g5858kcal670.5g0g352.9g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)3441g4129kcal306.2g653.7g37.8g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.2g0.9g7.5g
Feta, Arla Apetina 10 %1588g2858kcal341.4g15.9g158.8g0g
Rypsiöljy 119g1053kcal0g0g119.1g0g
Vesi882g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28035kcal2647.6g1381.6g1339g15g
Valittu annoskoko10000g14018kcal1323.8g690.8g669.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7009kcal661.9g345.4g334.8g3.8g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044