Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1993kcal228.1g0g120.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)1171g1405kcal104.2g222.4g12.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Feta, Arla Apetina 10 %540g972kcal116.2g5.4g54g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g9537kcal901g470g455.6g5.2g
Valittu annoskoko3402g4769kcal450.5g235g227.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna1701g2384kcal225.3g117.5g113.9g1.3g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044