Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2001g3322kcal380.2g0g200.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)1951g2341kcal173.6g370.7g21.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Feta, Arla Apetina 10 %900g1621kcal193.6g9g90g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g15896kcal1501.4g783.4g759.2g8.6g
Valittu annoskoko5670g7948kcal750.7g391.7g379.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna2835g3974kcal375.4g195.9g189.8g2.2g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044