Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2401g3986kcal456.2g0g240.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)2341g2809kcal208.4g444.8g25.8g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Feta, Arla Apetina 10 %1081g1945kcal232.3g10.8g108g0g
Rypsiöljy 81g717kcal0g0g81g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g19075kcal1801.6g940g911g10.2g
Valittu annoskoko6804g9538kcal900.8g470g455.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna3402g4769kcal450.4g235g227.8g2.6g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044