Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2801g4650kcal532.2g0g280.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)2731g3277kcal243.1g518.9g30g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Feta, Arla Apetina 10 %1261g2269kcal271g12.6g126.1g0g
Rypsiöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15876g22254kcal2101.8g1096.6g1062.8g12g
Valittu annoskoko7938g11127kcal1050.9g548.3g531.4g6g
Annoskoko puolitettuna3969g5564kcal525.5g274.2g265.7g3g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044