Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g25g81kcal12.5g7.5g0.1g1.4g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.7g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%25g58kcal7.2g0.6g3g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow58g213kcal8.1g41.2g1.8g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g1179kcal65g130.4g44.4g8.6g
Valittu annoskoko338g590kcal32.5g65.2g22.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna169g295kcal16.3g32.6g11.1g2.2g
Arvot/100g100g175kcal9.6g19.3g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233291