Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 199g118kcal19.5g6g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 292g416kcal36.5g0.9g29.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g186g1114kcal39g12.3g100.3g0g
Juusto, keskiarvo 265g928kcal66.4g0.7g73.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 20g64kcal5.8g1.4g4g6.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g20g12kcal1.8g1.1g0.1g14.5g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Kauralese 36g129kcal6.4g16.3g2.8g6.3g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g5712kcal356.8g101g423.8g63g
Valittu annoskoko1056g2856kcal178.4g50.5g211.9g31.5g
Annoskoko puolitettuna528g1428kcal89.2g25.3g106g15.8g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129