Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 25g15kcal2.4g0.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g23g139kcal4.9g1.5g12.5g0g
Juusto, keskiarvo 33g116kcal8.3g0.1g9.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.5g8kcal0.7g0.2g0.5g0.8g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g2.5g1.5kcal0.2g0.1g0g1.8g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Kauralese 4.5g16kcal0.8g2g0.3g0.8g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g714kcal44.6g12.4g52.8g8g
Valittu annoskoko132g357kcal22.3g6.2g26.4g4g
Annoskoko puolitettuna66g179kcal11.2g3.1g13.2g2g
Arvot/100g100g270kcal16.9g4.7g20g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129