Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 265g157kcal26g8g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 389g555kcal48.6g1.2g39.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g248g1486kcal52g16.3g133.7g0g
Juusto, keskiarvo 354g1238kcal88.5g0.9g98g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 27g86kcal7.7g1.9g5.3g8.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g27g16kcal2.4g1.5g0.1g19.4g
Vehnälese 16g36kcal2.1g2.5g0.7g6g
Kauralese 48g172kcal8.6g21.8g3.7g8.4g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g7616kcal475.4g135g565g84.2g
Valittu annoskoko1408g3808kcal237.7g67.5g282.5g42.1g
Annoskoko puolitettuna704g1904kcal118.9g33.8g141.3g21.1g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129