Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 299g177kcal29.3g9g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.7g1.3g44.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g279g1672kcal58.5g18.4g150.4g0g
Juusto, keskiarvo 398g1393kcal99.6g1g110.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 30g97kcal8.7g2.1g6g9.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g30g18kcal2.7g1.6g0.1g21.8g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.7g
Kauralese 54g193kcal9.7g24.5g4.1g9.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g8569kcal535.4g151.4g635.4g94.4g
Valittu annoskoko1584g4284kcal267.7g75.7g317.7g47.2g
Annoskoko puolitettuna792g2142kcal133.9g37.9g158.9g23.6g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129