Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 300g178kcal29.4g9g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g280g1680kcal58.8g18.5g151.2g0g
Juusto, keskiarvo 400g1400kcal100.1g1g110.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 30g97kcal8.7g2.1g6g9.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g30g18kcal2.7g1.6g0.1g21.9g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.7g
Kauralese 54g194kcal9.7g24.6g4.2g9.5g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3184g8612kcal537.8g152g638.8g95g
Valittu annoskoko1592g4306kcal268.9g76g319.4g47.5g
Annoskoko puolitettuna796g2153kcal134.5g38g159.7g23.8g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129