Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 33g20kcal3.3g1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 49g69kcal6.1g0.1g5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g31g186kcal6.5g2g16.7g0g
Juusto, keskiarvo 44g155kcal11.1g0.1g12.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.3g11kcal1g0.2g0.7g1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g3.3g2kcal0.3g0.2g0g2.4g
Vehnälese 2g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Kauralese 6g22kcal1.1g2.7g0.5g1g
Leivinjauhe 4.4g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g952kcal59.8g16.6g70.6g10.2g
Valittu annoskoko176g476kcal29.9g8.3g35.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna88g238kcal15g4.2g17.7g2.6g
Arvot/100g100g271kcal17g4.7g20.1g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129