Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 332g197kcal32.5g9.9g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 486g694kcal60.8g1.5g49.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g310g1857kcal65g20.4g167.2g0g
Juusto, keskiarvo 442g1547kcal110.7g1.1g122.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 33g107kcal9.6g2.3g6.6g10.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g33g20kcal3g1.8g0.2g24.2g
Vehnälese 20g45kcal2.6g3.1g0.9g7.5g
Kauralese 60g215kcal10.7g27.2g4.6g10.4g
Leivinjauhe 44g78kcal2.3g16.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g9521kcal594.4g168g706.4g104.8g
Valittu annoskoko1760g4760kcal297.2g84g353.2g52.4g
Annoskoko puolitettuna880g2380kcal148.6g42g176.6g26.2g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129