Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 42g25kcal4.1g1.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g39g232kcal8.1g2.6g20.9g0g
Juusto, keskiarvo 55g193kcal13.8g0.1g15.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.1g13kcal1.2g0.3g0.8g1.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g4.1g2.5kcal0.4g0.2g0g3g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Kauralese 7.5g27kcal1.3g3.4g0.6g1.3g
Leivinjauhe 5.5g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g1190kcal74.2g21g88.2g13g
Valittu annoskoko220g595kcal37.1g10.5g44.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna110g298kcal18.6g5.3g22.1g3.3g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129