Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 50g30kcal4.9g1.5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g46g279kcal9.8g3.1g25.1g0g
Juusto, keskiarvo 66g232kcal16.6g0.2g18.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5g16kcal1.4g0.3g1g1.5g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g5g3kcal0.4g0.3g0g3.6g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Kauralese 9g32kcal1.6g4.1g0.7g1.6g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1428kcal89g25.4g106g15.6g
Valittu annoskoko264g714kcal44.5g12.7g53g7.8g
Annoskoko puolitettuna132g357kcal22.3g6.4g26.5g3.9g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129