Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 58g34kcal5.7g1.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 85g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g54g325kcal11.4g3.6g29.3g0g
Juusto, keskiarvo 77g271kcal19.4g0.2g21.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.8g19kcal1.7g0.4g1.2g1.8g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g5.8g3.5kcal0.5g0.3g0g4.2g
Vehnälese 3.5g7.9kcal0.5g0.5g0.2g1.3g
Kauralese 10g38kcal1.9g4.8g0.8g1.8g
Leivinjauhe 7.7g14kcal0.4g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1666kcal104.2g29.4g123.6g18.2g
Valittu annoskoko308g833kcal52.1g14.7g61.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna154g417kcal26.1g7.4g30.9g4.6g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129