Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 66g39kcal6.5g2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 97g139kcal12.2g0.3g10g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g62g372kcal13g4.1g33.4g0g
Juusto, keskiarvo 88g310kcal22.1g0.2g24.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 6.6g21kcal1.9g0.5g1.3g2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g6.6g4kcal0.6g0.4g0g4.8g
Vehnälese 4g9kcal0.5g0.6g0.2g1.5g
Kauralese 12g43kcal2.1g5.4g0.9g2.1g
Leivinjauhe 8.8g16kcal0.5g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1904kcal118.8g33.6g141.2g20.8g
Valittu annoskoko352g952kcal59.4g16.8g70.6g10.4g
Annoskoko puolitettuna176g476kcal29.7g8.4g35.3g5.2g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129