Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 75g44kcal7.3g2.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g70g418kcal14.6g4.6g37.6g0g
Juusto, keskiarvo 100g348kcal24.9g0.2g27.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 7.5g24kcal2.2g0.5g1.5g2.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g7.5g4.5kcal0.7g0.4g0g5.4g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Kauralese 13g48kcal2.4g6.1g1g2.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g2142kcal133.8g37.6g158.8g23.6g
Valittu annoskoko396g1071kcal66.9g18.8g79.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna198g536kcal33.5g9.4g39.7g5.9g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.7g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129