Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 75g45kcal7.4g2.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g70g420kcal14.7g4.6g37.8g0g
Juusto, keskiarvo 100g350kcal25g0.3g27.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 7.5g24kcal2.2g0.5g1.5g2.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g7.5g4.5kcal0.7g0.4g0g5.5g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Kauralese 14g49kcal2.4g6.2g1g2.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g2153kcal134.4g38g159.6g23.8g
Valittu annoskoko398g1077kcal67.2g19g79.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna199g538kcal33.6g9.5g39.9g6g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129