Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 8.3g4.9kcal0.8g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g7.7g46kcal1.6g0.5g4.2g0g
Juusto, keskiarvo 11g39kcal2.8g0g3.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.8g2.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0.6g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kauralese 1.5g5.4kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g238kcal15g4g17.6g2.8g
Valittu annoskoko44g119kcal7.5g2g8.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna22g60kcal3.8g1g4.4g0.7g
Arvot/100g100g270kcal17g4.5g20g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129