Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 83g49kcal8.1g2.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 122g174kcal15.2g0.4g12.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g77g464kcal16.3g5.1g41.8g0g
Juusto, keskiarvo 111g387kcal27.7g0.3g30.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.3g27kcal2.4g0.6g1.7g2.5g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g8.3g5kcal0.7g0.5g0g6.1g
Vehnälese 5g11kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Kauralese 15g54kcal2.7g6.8g1.1g2.6g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g2380kcal148.8g42.4g176.4g26.4g
Valittu annoskoko440g1190kcal74.4g21.2g88.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna220g595kcal37.2g10.6g44.1g6.6g
Arvot/100g100g270kcal16.9g4.8g20g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129