Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 100g59kcal9.8g3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.2g0.4g15g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g93g557kcal19.5g6.1g50.1g0g
Juusto, keskiarvo 133g464kcal33.2g0.3g36.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g32kcal2.9g0.7g2g3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g10g6kcal0.9g0.5g0g7.3g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Kauralese 18g65kcal3.2g8.2g1.4g3.1g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g2856kcal178.4g50.2g211.8g31.4g
Valittu annoskoko528g1428kcal89.2g25.1g105.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna264g714kcal44.6g12.6g53g7.9g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129