Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 116g69kcal11.4g3.5g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 170g243kcal21.3g0.5g17.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g108g650kcal22.8g7.2g58.5g0g
Juusto, keskiarvo 155g542kcal38.7g0.4g42.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 12g38kcal3.4g0.8g2.3g3.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g12g7kcal1g0.6g0.1g8.5g
Vehnälese 7g16kcal0.9g1.1g0.3g2.6g
Kauralese 21g75kcal3.8g9.5g1.6g3.7g
Leivinjauhe 16g27kcal0.8g5.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g3332kcal208.2g59g247.4g37g
Valittu annoskoko616g1666kcal104.1g29.5g123.7g18.5g
Annoskoko puolitettuna308g833kcal52.1g14.8g61.9g9.3g
Arvot/100g100g270kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129