Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 133g79kcal13g4g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 195g278kcal24.3g0.6g19.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g124g743kcal26g8.2g66.9g0g
Juusto, keskiarvo 177g619kcal44.3g0.4g49g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 13g43kcal3.8g0.9g2.7g4.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g13g8kcal1.2g0.7g0.1g9.7g
Vehnälese 8g18kcal1.1g1.2g0.4g3g
Kauralese 24g86kcal4.3g10.9g1.8g4.2g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g3809kcal237.8g67.2g282.6g42.2g
Valittu annoskoko704g1904kcal118.9g33.6g141.3g21.1g
Annoskoko puolitettuna352g952kcal59.5g16.8g70.7g10.6g
Arvot/100g100g270kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129