Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 149g89kcal14.6g4.5g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.4g0.7g22.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g139g836kcal29.3g9.2g75.2g0g
Juusto, keskiarvo 199g696kcal49.8g0.5g55.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 15g48kcal4.3g1g3g4.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g15g9kcal1.3g0.8g0.1g10.9g
Vehnälese 9g20kcal1.2g1.4g0.4g3.4g
Kauralese 27g97kcal4.8g12.3g2.1g4.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g4284kcal267.4g75.8g317.8g47.4g
Valittu annoskoko792g2142kcal133.7g37.9g158.9g23.7g
Annoskoko puolitettuna396g1071kcal66.9g19g79.5g11.9g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129