Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 17g10kcal1.6g0.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g16g93kcal3.3g1g8.4g0g
Juusto, keskiarvo 22g77kcal5.5g0.1g6.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.7g5.4kcal0.5g0.1g0.3g0.5g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g1.7g1kcal0.1g0.1g0g1.2g
Vehnälese 1g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Kauralese 3g11kcal0.5g1.4g0.2g0.5g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g476kcal29.4g8.6g35.2g5.2g
Valittu annoskoko88g238kcal14.7g4.3g17.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna44g119kcal7.4g2.2g8.8g1.3g
Arvot/100g100g270kcal16.7g4.9g20g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129