Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 166g98kcal16.3g5g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 243g347kcal30.4g0.7g24.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g155g929kcal32.5g10.2g83.6g0g
Juusto, keskiarvo 221g774kcal55.3g0.6g61.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 17g54kcal4.8g1.2g3.3g5.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g17g10kcal1.5g0.9g0.1g12.1g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.4g3.7g
Kauralese 30g107kcal5.4g13.6g2.3g5.2g
Leivinjauhe 22g39kcal1.1g8.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g4760kcal297.2g84.2g353g52.4g
Valittu annoskoko880g2380kcal148.6g42.1g176.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna440g1190kcal74.3g21.1g88.3g13.1g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129