Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)500g651kcal90.1g11g30.5g0.5g
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka250g450kcal11.3g15g37.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu313g188kcal3.1g14.1g12.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2890g2951kcal243.6g94.8g175.8g19.8g
Valittu annoskoko1445g1476kcal121.8g47.4g87.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna723g738kcal60.9g23.7g44g5g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226