Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)601g781kcal108.1g13.2g36.6g0.6g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka300g541kcal13.5g18g45g0g
Flora ruoka kevyt & paksu375g225kcal3.8g16.9g15g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3468g3541kcal292.4g113.8g211g23.8g
Valittu annoskoko1734g1771kcal146.2g56.9g105.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna867g885kcal73.1g28.5g52.8g6g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226