Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)801g1041kcal144.1g17.6g48.8g0.8g
Parsakaali brokkoli 601g211kcal27.7g11.7g1.8g15g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka400g721kcal18g24g60.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu500g300kcal5g22.5g20g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4624g4722kcal389.6g151.6g281.4g31.6g
Valittu annoskoko2312g2361kcal194.8g75.8g140.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna1156g1180kcal97.4g37.9g70.4g7.9g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226