Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1001g1301kcal180.2g22g61.1g1g
Parsakaali brokkoli 751g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka500g901kcal22.5g30g75.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu626g375kcal6.3g28.1g25g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5780g5902kcal487.4g189.4g352g39.6g
Valittu annoskoko2890g2951kcal243.7g94.7g176g19.8g
Annoskoko puolitettuna1445g1476kcal121.9g47.4g88g9.9g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226