Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)300g390kcal54g6.6g18.3g0.3g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka150g270kcal6.8g9g22.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu188g113kcal1.9g8.4g7.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1734g1771kcal146.2g56.8g105.6g11.8g
Valittu annoskoko867g885kcal73.1g28.4g52.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna434g443kcal36.6g14.2g26.4g3g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226