Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty599g839kcal30.9g167.6g4.1g20.4g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 180g542kcal38.4g1.2g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2008g2858kcal143.2g352.6g95.6g48.2g
Valittu annoskoko1004g1429kcal71.6g176.3g47.8g24.1g
Annoskoko puolitettuna502g714kcal35.8g88.2g23.9g12.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311