Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty749g1049kcal38.7g209.5g5.1g25.5g
Purjosipuli 94g21kcal1.7g2.2g0.2g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 225g678kcal47.9g1.5g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g3572kcal178.8g440.6g119.6g60.2g
Valittu annoskoko1255g1786kcal89.4g220.3g59.8g30.1g
Annoskoko puolitettuna628g893kcal44.7g110.2g29.9g15.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311