Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty899g1259kcal46.4g251.4g6.1g30.6g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen225g45kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 270g814kcal57.5g1.8g64.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g4286kcal214.4g528.8g143.4g72.2g
Valittu annoskoko1506g2143kcal107.2g264.4g71.7g36.1g
Annoskoko puolitettuna753g1072kcal53.6g132.2g35.9g18.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311